Sloep huren in Friesland

Sloep huren in Friesland

Een sloep huren in Friesland wordt steeds populairder. Heerlijk met uw gezin of met vrienden genieten van op het water op en rond de Friese meren. Bij Sloepverhuur Friese Meren huurt u een sloep in het hart van het Friese <eren gebied. Klik direct door naar ons aanbod en bekijk de beschikbaarheid.

Bekijk sloepen

Een sloep huren in Friesland, het wordt steeds populairder. Heerlijk erop uit met familie of vrienden en genieten van al het moois wat de Friesland te bieden heeft. Sloepverhuur Friese Meren is gevestigd in Terkaple, een plaatsje tussen Joure en Terherne. Terkaple bevindt zich in het hart van het Friese Meren gebied. Dus voor het huren van een sloep in Friesland zijn wij gevestigd op een optimale locatie.

Sloepverhuur Friese Meren biedt een tweetal sloepen te huur aan in Friesland. De sloepen bieden plek voor gezelschappen tot 5 personen en zijn voorzien van een krachtige ingebouwde motor. De sloepen zijn voorzien van comfortabele kussensets zodat u tijdens het sloepvaren in Friesland heerlijk tot rust kunt komen. U heeft geen vaarbewijs nodig en na een korte instructie van één van onze medewerkers kunt u de sloep eenvoudig besturen om vervolgens de Friese wateren te ontdekken vanaf het water.

Sloep huren in Friesland? Reserveer!