Locatie en Contact Sloepverhuur Friese Meren

De verhuurvloot bevindt zich in Terkaple, tussen Terherne en Joure in het hart van het Friese Meren gebied.

Adres en contactgegevens

Straat: Buorren

Postcode: 8542 AA

Plaatsnaam: Terkaple

Telefoon: 06 – 21 31 18 98

Email: info@sloepverhuurfriesemeren.nl

 

Route informatie vanaf Joure

Onze opstap locatie bevindt zich in Terkaple. Wanneer u vanuit Joure over de doorgaande weg naar Terkaple rijdt, rijdt u vanzelf de Buorren op. Onze opstaplocatie bevindt zich ter hoogte van Buorren 32 (oud schoolgebouw). U kunt uw auto parkeren op één van de parkeerplaatsen ter hoogte van het schoolplein. Een medewerker van Sloepverhuur Friese Meren wacht u op ter hoogte van de zwemsteiger, waar u komt opstappen op uw sloep.

Route informatie vanaf Terherne

Wanneer u vanuit Terherne (Terhorne) naar Terkaple rijdt, gaat u over de ophaalbrug met de bocht mee naar rechts. Aan het einde ziet u links het schooltje en het schoolplein, en rechts de zwemsteiger waar u kunt opstappen.

Opstappen vanaf Waterpark Terkaple of andere locatie

Liever opstappen vanaf uw eigen vakantieverblijf op het Waterpark? Of vanaf een andere locatie in de nabije omgeving? Wij leveren de sloep kosteloos af op het Waterpark Terkaple en tegen een kleine vergoeding op andere locaties in de omgeving. Je kunt dit bij je reservering vermelden of contact met ons opnemen via onderstaande contactmogelijkheden.